Tevreden klanten

Geert Lafaut

CFO - MExT

Als ik terugkijk naar het laatste jaar, het heeft gevlogen. We moesten klaarstaan voor 2020, 2025 maar ook 2030. Daarvoor hadden we een partner nodig, iemand die begrijpt wat we doen, die meedenkt in de manier waarop wij business willen gaan doen en die hebben we gevonden in ProFunctional. Door de breedheid van kennis die ze hebben, hebben ze een heel grote meerwaarde voor ons. Ik ben ervan overtuigd dat we door de goede samenwerking met ProFunctional op vandaag staan waar we staan en ook klaar zijn voor de volgende uitdagingen die er aankomen

Louis Lambrecht

Zaakvoerder

ProFunctional begreep van bij de start wat Additex wenst te realiseren waardoor ProFunctional erin slaagde om Dynamics 365 Business Central te implementeren op maat van Additex. De foutenmarge werd zo goed als nul, de efficiëntie ging erop vooruit, kortom een aanrader! ProFunctional is er ook op voorzien om ons verder te begeleiden naarmate we groeien waardoor we continu verbeteringen kunnen aanbrengen en klaar zijn voor de toekomst.

Pieter Van Den Bussche

Zaakvoerder

Wij hebben gekozen voor ProFunctional omdat er een klik was van in het begin. De energie en het werk dat in de voorbereidingsfase werd gestopt verzekerde een goede afloop. Het vertrouwen was er van in het begin. De samenwerking met ProFunctional verloopt zeer vlot en wat ze implementeerden werkt goed en zit goed in elkaar. Wat afgesproken werd, werd uitgevoerd volgens de gemaakte afspraken. Kortom, een aanrader!